Selecteer het land van levering

Professionele klantenservice

Bij Muziker willen we dat onze klanten de kracht van kwaliteitsservice al vanaf het eerste contact ervaren. Natuurlijk kan een ruime keuze aan vrijetijdsproducten erg boeiend zijn, maar de echte toegevoegde waarde zit in de professionele klantenservice. Het contact met een echt persoon kan niet worden vervangen door een robot of een geautomatiseerd antwoord.

Ons klantenserviceteam bestaat uit specialisten in verschillende segmenten en vrijetijdsactiviteiten – van muziekinstrumenten, golfuitrusting, uitrusting voor het wandelen, wintersport, vissen, watersport, fietsen tot verschillende technische snufjes. De teammedewerkers zijn moedertaalsprekers of experts in hun respectieve talen, daarom kunnen ze in verschillende Europese talen professioneel communiceren en de verschillende verzoeken van onze webwinkelklanten in 26 landen in de hele EU beantwoorden en behandelen.

Onze klanten kunnen ons bereiken via snelle online chat, telefoon of e-mail. We kunnen hen door ons productaanbod navigeren, de productfuncties, ‑kenmerken en ‑specificaties vergelijken, advies geven over compatibiliteit met andere producten of de klanten adviseren over de juiste productkeuze. Natuurlijk kunnen we ook aanvullende informatie verstrekken over de verwerking van de bestelling, betaling, levering of bijvoorbeeld de huidige status van de klacht.