Selecteer het land van levering

Betaalmethoden

Je kunt bij ons op verschillende manieren betalen (zie hieronder), we accepteren bijna alles behalve maaltijdcheques. Prijzen worden altijd weergegeven in de nationale valuta inclusief btw. In ons geval is dat .

Google Pay

Betaal snel en gemakkelijk op je Android-apparaat. Authentiseer met je vingerafdruk of stemcommando als dat nodig is en rond dan de betaling af.

PayPal

Het meest gebruikte betalingssysteem op internet is eenvoudig te gebruiken en uiterst veilig.

Directe bankoverschrijving

Directe overschrijving is tegenwoordig de handigste betaalmethode. Zodra je je bestelling hebt bevestigd, verwijzen we je door naar je online bankieren, waar je gewoon inlogt. Daar vind je alle betalingsgegevens al vooraf ingevoerd en bevestig je gewoon de transactie. Het voordeel is dat we je betaling meteen kunnen zien, zodat we meteen kunnen beginnen met de voorbereiding van de verzending van je bestelling.

Bitcoin

Als je bitcoins bezit, is dit de makkelijkste manier om goederen bij ons te kopen. Je kunt met één klik betalen of door de QR-code te scannen.
LET OP: Betalingen die zijn gedaan in bitcoins kunnen niet worden terugbetaald in cryptocurrency. Als je van de koopovereenkomst terugtrekt, wordt de betaling of het bedrag dat op de factuur staat per bankoverschrijving teruggestort op je rekening. 
Als je je betaalde bestelling annuleert voordat deze is verzonden, wordt het aankoopbedrag teruggestort op je rekening via een bankoverschrijving.

Online betalen met kaart

Nadat je je bestelling hebt geplaatst, verwijst het systeem je automatisch door naar een beveiligde betalingsgateway waar je online kunt betalen met je VISA, MAESTRO of MASTERCARD. Vul gewoon de vereiste kaartgegevens in en verstuur de betaling. Wij zijn ook onmiddellijk op de hoogte van de betaling, zodat we je bestelling zonder verdere vertraging kunnen verzenden.

Klarna

Met Klarna betaal je direct met je bankrekening en houd je volledige controle over je aankopen. Winkel je liever met je creditcard? Geen probleem - voer gewoon je creditcardgegevens in en het bedrag wordt automatisch afgeschreven.
Het maakt niet uit of je direct wilt betalen met een directe overschrijving, later met een aankoop op rekening of zelfs in termijnen - Klarna kopersbescherming is van toepassing op al je betalingen. Bepaal zelf of je direct, binnen 14 dagen of iets later wilt betalen. Met de financiering van Klarna kun je vandaag winkelen en je kosten opsplitsen in vaste of flexibele termijnen voor maximaal 24 maanden.