Selecteer het land van levering

Niet beschikbaar

Rossignol Experience W 80 Carbon Xpress + Xpress W 11 GW Set 166 cm Ski

Ervaar een volledige carve over het hele resort. De Women's Experience 80 Carbon-ski combineert het wendbare gevoel van een lichtgewicht constructie met zelfverzekerde kantcontrole voor skiën in alle resorts. De flex is afgestemd op een ontspannen...
Niet beschikbaar
Dit product is niet beschikbaar. Wij raden aan om een alternatief product te kiezen of de beschikbaarheidsbewaking in te schakelen.
Alternatief kiezen (4)
Ski Rossignol Experience W 80 Carbon Xpress + Xpress W 11 GW Set 166 cm Ski

Rossignol Experience W 80 Carbon Xpress + Xpress W 11 GW Set 166 cm Ski

Alternatief kiezen (4)

Productcode: RRMFS04-166. | ID: 1109545

Rossignol Experience W 80 Carbon Xpress + Xpress W 11 GW Set 166 cm Ski

Dit is een automatische vertaling door software:

Ervaar een volledige carve over het hele resort. De Women's Experience 80 Carbon-ski combineert het wendbare gevoel van een lichtgewicht constructie met zelfverzekerde kantcontrole voor skiën in alle resorts. De flex is afgestemd op een ontspannen gevoel en moeiteloos carven. Koolstoflagen en een kern van paulowniahout verminderen het totale gewicht. De vertrouwenwekkende controle van het Drive Tip-ontwerp werkt samen met de sidecut en volledige zijwandconstructie voor een soepele bochtinitiatie en een krachtige voorsprong gedurende de hele bocht.

Toegankelijke, responsieve flexibiliteit

 • Active Flex biedt een responsief gevoel voor intuïtieve bediening.

Snelle betrokkenheid, vloeiend snijwerk

 • All Trail Sidecut zorgt voor een responsief gevoel met snelle kantenaangrijping en krachtig, consistent carven.

Zelfverzekerde, trillingsvrije bediening

 • Drive Tip Solution combineert directionele vezels in de tip met zacht dempend materiaal door het voorlichaam om trillingen te absorberen voor meer vertrouwenwekkende controle.

Responsieve stabiliteit

 • Koolstofvezel verbetert de stabiliteit, sterkte en ski-sneeuwcontact terwijl het gewicht wordt verminderd.

Lichtgewicht wendbaarheid, duurzaam ingesteld

 • Paulownia Wood Core vermindert het gewicht met 30% voor verbeterde wendbaarheid, manoeuvreerbaarheid en controle, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen die de milieu-impact van de levenscyclus van het product helpen verminderen.

Maximale randcontrole

 • De rechthoekige zijwandconstructie levert race-bewezen grip, precisie en kracht.

Technologieën

AANDRIJF TIP OPLOSSING

 • Door directionele vezels in de punt van de ski te combineren met zacht viscomateriaal door het voorlichaam, vangt en elimineert Drive Tip Solution trillingen die door golvend terrein en barre sneeuwomstandigheden bewegen voor een zelfverzekerder gevoel en meer controle.

ACTIEVE FLEX

 • Terwijl sommigen ervoor kiezen om hard op te laden, geven anderen de voorkeur aan een meer ontspannen benadering van de hellingen.

PAULOWNIA HOUTEN KERN

 • PAULOWNIA WOOD CORE vermindert het gewicht tot 30% voor verbeterde wendbaarheid, manoeuvreerbaarheid en controle.

KOOLSTOF

 • CARBON is de Formule 1 van vezels met de meest effectieve sterkte-gewichtsverhouding om verbeterde stabiliteit en ski-sneeuwcontact te garanderen en tegelijkertijd ultralicht te blijven.

RECHTHOEKIGE VOLLEDIGE ZIJWAND

 • De RECHTHOEKIGE ZIJWANDconstructie bestaat uit een horizontale gelaagdheid van kernmaterialen (hout, glasvezel, metaal, enz.) gecombineerd met verticale zijwanden over de volledige lengte voor optimale randgrip, precisie, balans en kracht.

ALLE TRAIL SIDECUT

 • Alle Trail Sidecuts zorgen voor onmiddellijke betrokkenheid en een krachtige draai voor vloeiende, dynamische en comfortabele carvingprestaties.

ALLE TRAIL ROCKER

 • ALLTRAIL ROCKER is aangepast aan elk terrein en elke sneeuwconditie en levert een uitgebalanceerde mix van precisie in harde sneeuw en speelsheid in zachte sneeuw.

PREMIUM HARDTOP

 • Premium HARDTOP biedt compromisloze duurzaamheid van de bovenlaag en grafische rijkdom om de levensduur van uw ski's te beschermen en te verlengen.

Verbindend

XPRESS W 11 GW B83 BK/SPKL

 • De Xpress W 11 GripWalk binding is een ultralicht, gereedschapsvrij geïntegreerd bindingssysteem voor dames. Met een focus op lichtgewicht ontwerp en gebruiksgemak, biedt het allround prestaties voor recreatieve skiërs. Het is compatibel met traditionele Alpine ISO 5355 en GripWalk ISO 23223 A laarszolen en past op laarszolen met een lengte van 261 - 332 mm.

Parameters en specificaties

Geschiktheid

Geslacht

Leeftijdsgroep


Eigenschappen

Kleur volgens fabrikant

-

Modeljaar


Afmetingen en gewicht

Lengte

166 cm

Middenbreedte

80 mm


Aanbevolen accessoires