Selecteer het land van levering

Win een nieuw paddleboard en geniet van een zorgeloze zomer

 

Win een nieuw paddleboard en geniet van een zorgeloze zomer

Wanneer de thermometer buiten meer dan 30 graden blijft aantikken, is dit het perfecte moment om iets te kopen om je te helpen af te koelen.
Doe mee aan de wedstrijd voor dit nieuwe paddleboard  en geniet van de zomer met gemak en vreugde. 
Hoe kan ik winnen?

Gebruik de code WIN-SUP in je winkelwagen om voor eind juli alles te kopen wat je bevalt.
Elke aankoop waarvoor deze code is gebruikt maakt kans en we maken de winnaar hier bekend op 5 augustus 2024.

Hoe meer aankopen je doet, hoe groter je kans om te winnen.
Houd deze pagina en onze sociale netwerken in de gaten om ervoor te zorgen dat je de aankondiging van de winnaar niet mist. Misschien is dit je kans!

Door een unieke code in te voeren en een bestelling te plaatsen, doe je mee aan de wedstrijd. Voor dit doel zal de gegevensbeheerder - MUZIKER a.s., met statutaire zetel te Drieňová 1/H, 821 01 Bratislava, IČO: 35840773 (hierna te noemen de 'Verwerkingsverantwoordelijke') als je er vrijwillig voor kiest om deel te nemen aan de wedstrijd, je bestelnummer en je contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer) verwerken in de zin van Art. 6 par. 1, par. (f) Verordening (EU) 2016/679 van het Europees Parlement en de Raad betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens en betreffende het vrije verkeer van die gegevens en tot intrekking van Richtlijn 95/46 / EG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Je persoonlijke gegevens worden door de Verwerkingsverantwoordelijke verwerkt om je deelname aan de wedstrijd te registreren, om de wedstrijd zelf te evalueren en om contact met je op te nemen om de prijs toe te kennen. Als betrokkene heb je het recht om op elk moment bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking. Alle privacygerelateerde informatie, inclusief je rechten als betrokkenen, wordt beschikbaar gesteld op onze website in de sectie "Privacy"

* ALGEMENE VOORWAARDEN VAN WEDSTRIJDEN