Selecteer het land van levering

Geniet van stressvrij kerstshoppen

Maak je kerst dit jaar eens gemakkelijk! Geef niet toe aan paniek en stress vóór Kerstmis. Rondrennen in de winkels is tijdverspilling. Koop alles wat je nodig hebt comfortabel vanuit je woonkamer. Van slimme horloges tot fietsen, vissen, motorrijden, golfen, elektronische toetsenborden, trommels en ukeleles, in onze e-shop vind je voor iedereen het juiste cadeau. Het enige wat je nog nodig hebt is inpakpapier en een strik met een leuk kerstmotief.

Ruil ongeschikte cadeaus in voor een tegoedbon tot 31 januari 2024

Het kan iedereen wel eens gebeuren dat je een cadeau koopt dat niet past bij de wensen of smaak van de ontvanger. Daarom kun je bij ons ongeschikte cadeaus retourneren tot eind januari 2024. De standaard retourperiode is 14 dagen vanaf de leverdatum, maar zelfs na deze periode nemen we ongebruikte en onbeschadigde producten terug die je nu koopt en wilt retourneren. Als de artikelen op geen enkele manier gebruikt of beschadigd zijn, krijg je het volledige aankoopbedrag terug in de vorm van een voucher. 

Dit alles geldt voor bestellingen die zijn geplaatst van 19.10.2023 tot 24.12.2023.

Je kunt de gedetailleerde retourvoorwaarden HIER lezen als je koopt als consument/natuurlijk persoon. Als je als bedrijf koopt, klik dan HIER.

 

... wij weten hoe je een vreugdevolle Kerstmis kunt creëren!